Finalisterne i IdeDysten er fundet

Finalisterne i IdeDysten er fundet

Nu er IdeDysten slut og vi takker for alle jeres gode ideer. Det har været meget interessant at følge med i jeres ideer og i jeres kommentarer og input til hinandens ideer på www.idedysten.dk.
Stemmerne er talt op og vi har nu fundet finalisterne til finalen i de to kategorier.

 

Finalisterne er som følger:
Talent Kategorien
Jacob Kampman Nielsen med Miljøvenlig Græsslåningsmaskine.
Oliver Friis Hedegaard med Steady Dog
Emma Hedegaard med Madpakkebokse

 

Den Gode Ide Kategorien:
Jan Martin Ahlers med Genbrugsflasker
Nicklas Engelbrecht Sørensen med Postkasse blokering.
Kevon Skat Pedersen med GPS i tøj
Insero Horsens Kategorien:
Her er det et dommerpanel som udvælger finalisterne. De vurderer lige nu de mange gode ideer og finalisterne findes inden ugens udgang.

 

Vi har modtaget rigtig mange ideer i år faktisk 166. Og ideerne er meget forskellige, lige fra robotter der vil gøre dagligdagen lettere og chips der skal stoppe højresvingsulykker, til dukkehuse der kan dække de individuelle behov hos forbrugeren.
Til alle de idemagere der ikke nåede finalen, håber vi ikke dette er afslutningen på jeres idé men begyndelsen. Vi håber at vi med konkurrencen, har givet rigtig mange mod på at få ideer og forfølge dem. På den måde bidrager vi alle til at gøre vores område mere iderigt og klar til fremtidens udfordringer.
Kom til finalen
Vi håber at se rigtig mange til finalen i Vitus Bering Innovation Park d. 22. november kl. 15-17. Det bliver en fest, hvor vi hylder alle de gode ideer! Felix Smidt er vært og vi byder på lidt let mad og god stemning. Aller er velkomne og der er gratis adgang.

 

Læs mere på www.idedysten.dk