Gratis flådeanalyse til fem virksomheder i Trekantsområdet

Gratis flådeanalyse til fem virksomheder i Trekantsområdet

Giver det mening at integrere elbiler i jeres flåde? Hvilke og hvor mange biler kan udskiftes med elbiler? Hvad er de miljømæssige og økonomiske konsekvenser? Det er blot nogle af de spørgsmål, analysen kan give jer svar på.

 

Flåderådgivningen er finansieret af TREFOR og elbil-partnerskabsprojektet i Østjylland. En analyse af flåden er normalt både tidskrævende og omkostningstung. Ved hjælp af det nyudviklede, webbaserede beslutningsværktøj, ElbilBarometret.dk, udarbejder vi en gennemgående analyse af jeres flåde ud fra anvendelse, kørselsmønstre og økonomiske nøgletal.

 

En objektiv analyse
Vi vurderer potentialet for at integrere elbiler i flåden og identificerer hvilke biler, der kan udskiftes med elbiler. Vi giver dernæst et overblik over de økonomiske og miljømæssige konsekvenser ved konkrete udskiftninger af nuværende biler til elbiler.

 

Processen
Processen er simpel for jer. Vi sender en Excel-skabelon, som I udfylder med de nuværende biler i flåden, indkøbspris/leasingpris samt deres kørselsmønster, og så tager vi os af resten - analyse, beregninger og udarbejdelse af en afsluttende rapport.

Hvad er med i den gratis ydelse?

  • Et møde på virksomhedens adresse
  • Analysearbejde og udarbejdelse af endelig rapport

Hvad er ikke med?

  • Kørsel, som afregnes efter statens takster (det er altså det eneste, virksomheden skal betale)

Kontakt os
Ved konsulent Andreas Sondrup, Insero E-Mobility, på enten adso@insero.com eller tlf.nr. 41 77 24 66

Andre behov?
Står I og har behov for en lignende flådeanalyse men befinder jer uden for Trekantsområdet, eller har I andre behov for rådgivning (fx strategisk) inden for elbiler og e-mobilitet generelt, er I altid meget velkomne til at tage fat i os til en uforpligtende snak om mulighederne.