Hvornår har du sidst set en basket- eller håndboldkamp live?

Vidste du, at du ca. en gang om ugen kan opleve dansk herrebasketball og kvindehåndbold af den højeste kvalitet i Forum Horsens? Læs med herunder og se, hvordan du kan vinde billetter.

 

Horsens IC er en af Danmarks absolutte topklubber inden for basketball, og har blandt andet et helt friskt pokalmesterskab i trofæskabet. Derudover er den ambitiøse klub gået hele vejen til finalen i Basketligaen de sidste fem år i træk.

 

Efter ni års venten returnerede kvindehåndboldholdet HH Elite i foråret til den bedste håndboldrække i Danmark. Det betyder, at Horsens og omegn igen kan byde landets bedste håndboldspillere velkommen i Forum Horsens til håndbold i topklasse.

 

Begge klubber er garant for topunderholdning og fortjener solid opbakning i deres rejse mod gode resultater. Vi anbefaler derfor alle at tage i Forum Horsens og se holdene spille. Også selvom man normalt ikke er den store basket- eller håndboldfan.

 

Vil du vinde billetter?

Vi trækker lod om 10 X 2 billetter til nedenstående basket- og håndboldkampe. Det eneste du skal gøre, for at deltage i lodtrækningen er at sende en mail til kontakt@insero.com med teksten ”Ja tak til håndbold og basket” inden d. 06. november. Vi trækker lod blandt alle modtagne mails og vinderne får direkte besked onsdag d. 06. november.

 

Basketballkamp - onsdag d. 06. november 2019, kl. 18:45

  • Horsens IC vs. Team FOG Næstved

Håndboldkamp - onsdag d. 13. november 2019, kl. 20:00

  • HH Elite vs. Ajax København

 

Er basket- eller håndboldspillere bedst?

Under begge kampe vil basket- og håndboldspillere dyste i, hvem der er sejest til tovtrækkeri og til at drible.

 

Sportsoplevelser, som vi kan samles om

Insero Horsens bakker op om flere eliteidrætsklubber for at inspirere bredden og skabe hold, som folk kan samles om. Vi bakker blandt andet op om fodboldholdet AC Horsens, basketballholdet HIC, HH Håndbold og Horsens Sejlklub – alt sammen for at skabe et aktivt sportsmiljø med inspirerende sportsoplevelser, der kan bidrage til udviklingen af lokalområdet ved at gøre det mere attraktivt.

 

Har du et projekt, som du gerne vil fortælle os om? Læs mere her.