Idébolde og masse af ideer i weekenden

Idébolde og masse af ideer i weekenden

Som åbning af den lokale konkurrence "idédysten" delte Energi Horsens fredag og lørdag orange idébolde ud i Horsens og Hedensted. Og det kom der en række ideer ud af. Idédystens første uge har fået sat tankerne i gang i området.

 

Idédysten er en stor konkurrence om at få de bedste ideer for alle i Horsens, Vejle og Juelsminde-området. For at sætte fokus på det at få ideer og hjælpe interesserede på vej, skød Energi Horsens konkurrencen i gang med at dele bold ud og lave lidt larm i gaden i weekenden i form af musik og andet sjov.

 

1500 idébolde i luften

Fredag var Horsens Bytorv scenen, hvor Energi Horsens fik delt idébolde ud til ca. 1000 forbi-passerende og ca. ti gode ideer blev tilmeldt idédysten. Lørdag i Hedensted havde Energi Hor-sens arrangeret musik fra Expert butikken og blev der delt over 500 idébolde ud. Og også her blev ti ideer tilføjet konkurrencen. Og siden konkurrencens start er omkring 50 ideer blevet tilmeldt. "Det er dejligt at opleve at alle har gode ideer - og gerne vil dele dem! Vi håber endnu flere vil lægge deres idé ind inden fristen d. 26. februar," fortæller innovationschef Karsten Lumbye Jensen fra Energi Horsens. Og ideerne der er tilmeldt er vidt forskellige. Emner lige fra madpakke til CO2 bliver rørt og alle lige fra skoleelever til folkepensionister har sat hovedet i blød.

 

Til arrangementet var flere også inde på www.idedysten.dk og tage idé-DNA testen, hvor de fandt ud af, hvor idérige de var. Altså om de var gode til at få ideer og hvor de eventuelt kun-ne blive bedre. Flere var gode til at samarbejde, men kunne blive bedre til at se muligheder. Eller omvendt. Fik du ikke en idébold i weekenden, er muligheden der lørdag d. 30 januar i Horsens.