Innovationseksperter ruller ud til virksomheder i mobilt laboratorium

Innovationseksperter ruller ud til virksomheder i mobilt laboratorium

Den 6.-8. maj besøger eksperter inden for innovation en række lokale virksomheder, for at give dem nye inputs og et kreativt indspark. Med sig har de et mobilt laboratorium en lastbiltrailer indrettet og designet til innovativ tænkning og ideudvikling.

 

Hvad sker der når innovative metoder og værktøjer målrettet uddannelsessystemet bliver introduceret til lokale virksomheder, som har brug for nytænkning og nye perspektiver? Det undersøger et nyt projekt, som bringer et hold af eksperter og et mobilt laboratorium til virksomhedernes hoveddør.

 

Det rullende laboratorium er en lastbiltrailer indrettet med arbejdsstationer, prototypematerialer og værktøjer, som opfordrer til kreativ tænkning. Her skal hver virksomhed udfordres på deres innovationsevne, og samtidig opnå en bedre forståelse for hvordan innovative værktøjer og metoder kan inddrages i det daglige arbejde. Hver dag tages der udgangspunkt i en konkret problemstilling, som den enkelte virksomhed mangler inspiration og vejledning til at løse. Til det skal de både bruge deres egen viden, men også en masse inspiration og viden udefra.

 

Innovationseksperterne er:
Anders Pagh, Projektleder ved Insero Science Academy.
Tessa Salling, Chefkonsulent ved Business Horsens.
Thorsten Høegsberg Petersen, Seniorkonsulent ved VIA University College.