Innovationskonference, motionsløb og VOV

Innovationskonference, motionsløb og VOV

En ny runde lokale projekter inden for sport, kultur og uddannelse er bevilget af fonden Insero Horsens. Både uddannelse, sport og kultur er med.

 

Den lokale fond, Insero Horsens, bevilger fire gange om året en række lokale projekter inden for uddannelse, sport og kultur. Målet er at øge børn og unges interesse for naturfagene og at bidrage til at gøre området attraktivt.
Nye projekter inden for sport og kultur:
Creative Edge 2012
Insero Horsens har investeret i innovationskonferencen Creative Edge 2012, som er en videreudvikling af premieren i 2011 i Horsens, hvor 100 erhvervsfolk fra hele landet deltog. I år er temaet Design Thinking og flere lokale parter er med, herunder Insero Business Services.

 

Bevilling til Juelsminde Run 2012
Insero Horsens har bevilget et mindre beløb til motionsløbet Juelsminde Run som blev afholdt den 25. august.

Horsens Svømmeklub talentudviklingsprogram
Insero Horsens har investeret i et 2-årigt talentudviklingsprogram i Horsens Svømmeklub. Målet med projektet er at udvikle talenter i klubben og skabe internationale resultater.
Nyt projekt inden for uddannelse:
VOV videnskab og virkelighed
Langmarksskolen har netop startet en ny model for undervisningen på 7.-9. årgang. Et af elementerne er, at der iværksættes tværfaglig temaundervisning opdelt i 3 spor. Et af disse spor er naturfagssporet VOV - videnskab og virkelighed. Det indebærer, at klasserne får 6 lektioner ekstra. Insero Horsens bakker op om projektet med en investering.

Flere ansøgninger, tak
Fonden Insero Horsens mærker en stigning i ansøgninger, men er stadig på udkig efter nye spændende projekter, hvor en bevilling fra fonden kan være med til at løfte projektet.
Udover sport, kultur og uddannelse investerer Insero Horsens i iværksættere, virksomheder og udviklingsprojekter inden for energi og IT. Formålet med investeringerne er at skabe bæredygtig vækst og udvikling i lokalområdet, området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.