Insero balancerer kapitalen

Insero balancerer kapitalen

 

Insero har pr. 11. juni 2014 solgt for ca. 940 mio. kr. DONG aktier til Finansministeriet, som en del af den put-option vi har i vores aftale med Finansministeriet.

 

Insero fastholder en aktieposition i DONG, svarende til 80 mio. kr.

 

Insero har før salget størstedelen af vores formue bundet i DONG aktier. Vi ønsker nu at balancere vores kapitalforvaltning og samtidig gøre den mere likvid, ved at sprede vores frie kapital over flere aktier. Inseros strategiske fokus er at investere i nye virksomheder og projekter. Det er risikovilligt – og med en mere balanceret kapitalforvaltning ønsker vi at skabe en situation, hvor afkastet fra kapitalforvaltningen understøtter vores strategiske fokus.

 

Fonden investerer årligt et tocifret millionbeløb i virksomheder og projekter i lokalområdet med det formål at skabe vækst og udvikling, hvilket vi ønsker at kapitalforvaltningen skal understøtte, også på kort sigt.

 

Vi tror stadig på DONG
Det er vigtigt for Insero at understrege, at vi stadig tror på DONGs forretning og på, at DONG aktien vil stige i fremtiden. Derfor fastholder vi en del af vores aktier i DONG – svarende til 80 mio. kr.

 

For spørgsmål, kontakt bestyrelsesformand Ulrik Kragh på ukr@delta.dk eller 24615383.