Insero Energy klar til næste strategiske ryk

Insero Energy klar til næste strategiske ryk

Insero Energy blev stiftet i december 2011 med direktør Steen Kramer Jensen i spidsen. Fra start lagde selskabet en meget ambitiøs strategi frem mod 2015 med fokus på projekter og rådgivning inden for jord- og solvarme. 

Nu er selskabet netop kommet ud af sit 2. regnskabsår, og strategien er godt på vej til at blive realiseret endda hurtigere end forventet. Regnskabet for 2013 er tilfredsstillende med en bundlinje, der svarer til budget og en toplinje, der ligger væsentligt over budget. 

Insero Energy har i dag syv fuldtidsansatte og en solid projektportefølje og en ordrebeholdning på 4 mio. kr. for 2014-15. Et udsnit af projekter er: Insero Live Lab, Energistyrelsens demonstrationsprojekter, Green Tech Center, Styr din Varmepumpe 2, Heat Up, Erhvervs PhD samt Nordic Build. 

Som et resultat af den hastige vækst, har direktør Steen Kramer Jensen besluttet, at selskabet har behov for at styrke ledelsen, for at være rustet til næste strategiske ryk. Steen Kramer Jensen har derfor valgt at afgive den ledelsesmæssige del af hans job for selv at kunne fokusere fuldt ud på Insero Energys udvikling, support, salgs-, rådgivnings- og netværksarbejde. Det er områder, som Steen Kramer Jensen brænder for og har stærke kompetencer inden for. 

Insero Energy vil derfor gå i gang med at rekruttere en ny direktør til selskabet, og Steen Kramer Jensen får titlen Chefspecialist. Den nye direktør vil have fokus på personaleledelse, strategi, bestyrelsesarbejde, budgetter, afrapportering osv.