Insero Horsens bakker op om lokale sportsaktiviteter

Insero Horsens bakker op om lokale sportsaktiviteter

Vi investerer i lokale projekter, som sætter tydelige spor i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Det er blevet til over 300 projekter inden for sport og kultur.

 

Vi investerer i vækst og udvikling gennem investeringer i iværksættere og virksomheder. For at tiltrække arbejdspladser og gøre lokalområdet attraktivt, bakker vi også op om lokale sportsaktiviteter – både for bredden og eliten.

 

”Vi tror på, at en samlet indsats bedst udvikler vores lokalområde. Derfor investerer vi i iværksættere og virksomheder, som kan tiltrække ny viden og arbejdspladser, men også i at styrke de naturvidenskabelige uddannelser og det lokale sports- og kulturliv”, forklarer Berit Lehmann Kristiansen, som er ansvarlig for investeringerne inden for sport og kultur.

 

”Der findes mange frivillige ildsjæle i lokalområdet med nyskabende ideer, hvor et bidrag kan være med til at løfte deres projekt til nye højder. Vi synes derfor det er positivt, at så mange virksomheder i området bakker op om de lokale initiativer - sammen kan vi gøre en større forskel”, uddyber Berit Lehmann Kristiansen.

 

Fra talentudvikling til sportsudstyr

Nogle af de seneste investeringer vi har foretaget er en følgebåd til Horsens Sejlklub, som skal sikre det nødvendige sikkerhedsniveau under træningen og nyt træningsudstyr til Horsens Kite and Windsurfing Klub.

 

”Vi investerer i både små og store sportsprojekter – lige fra talentudvikling og sponsorater til udstyr og materialer. Fælles for alle vores investeringer er, at de skal bidrage til at styrke sportens muligheder samt udvikle og fastholde talenterne i området. Derudover, er de med til at gøre vores lokalområde attraktivt at bo og drive virksomhed”, forklarer Berit Lehmann Kristiansen. Vi investerer hvert år i mere end 25 lokale projekter inden for breddeidrætten.

 

Eliten inspirerer bredden

Vi har også investeret i særligt udvalgte sportsatleter, som har et unikt talent og en vilje til at udvikle sig. Her skal et talentsponsorat hjælpe de lokale klubber med at fastholde talenterne i lokalområdet.

 

Vi vil gerne anerkende vores lokale talenter, som har evnerne til at markere sig på internationalt plan og dermed sætte lokalområdet på landkortet. Samtidig går de foran og viser vejen for andre, som også har høje ambitioner”, forklarer Berit Lehmann Kristiansen.

 

Den seneste modtager af et talentsponsorat er juniortalentet Jasmin Andersen fra Horsens Taekwondo Klub, som har vundet DM flere gange og har som sit erklærede mål at kvalificere sig til OL i enten 2016 eller 2020.