Insero Horsens vil have de gode lokale ideer frem i lyset

Insero Horsens vil have de gode lokale ideer frem i lyset

Går du rundt med en opfinder i maven, eller har du en god idé, som bare ligger og samler støv i skuffen, så er det nu, du skal slå til. Fra den 9. september går IdeDysten i luften og giver personer med en god idé mulighed for at få den bragt til live, samt at vinde 10.000 kr.

 

IdeDysten havde premiere i 2010, hvor mere end 200 personer, i alderen 9 til 83, indsendte deres ideer online og deltog i konkurrencen om 10.000 kr. Insero Horsens modtog en masse gode ideer, og derfor har Insero Horsens valgt at følge op på successen fra 2010. Nu kan alle igen uploade én eller flere ideer online og på den måde deltage i konkurrencen om 10.000 kr. På www.idedysten.dk kan man også kommentere på egen og andres ideer og stemme på dem man synes skal gå videre til finalen.

 

Insero Horsens har startet konkurrencen for at bidrage til alle de gode ideer i lokalområdet og få dem frem i lyset. Ideer er vigtige for at området udvikler sig og erhvervslivet kommer styrket ind i fremtiden. Derfor vil Insero Horsens gerne sætte fokus på den gode idé, der muligvis ikke kommer videre fra skuffen, og på hvordan den kan udvikles. Så vi vil gerne opfordre til at vi alle tænker over en idé og tilmelder den forklarer innovationschef Karsten Lumbye Jensen.

 

Alle ideer kan deltage
Insero Horsens beskæftiger sig dagligt med investeringer i nye virksomheder, projekter og innovativ forskning inden for energi og kommunikationsteknologi alle med det mål at skabe vækst og udvikling i lokalområdet. Dog er det ikke noget krav, at man er specialist på disse områder for at deltage i konkurrencen om de 10.000 kr. Insero Horsens har nemlig valgt at oprette tre kategorier, der hver har en 1. præmie på 10.000 kr.
De tre kategorier tæller; Insero Horsens, hvor ideen skal være inden for energi eller kommunikationsteknologi, Den gode idé, som kan være inden for hvad som helst, samt kategorien Talent, som gælder for alle børn og unge til og med 16 år.

 


Ideer skaber udvikling
Jo flere ideer vi får og deler med hinanden, jo mere vækst og udvikling skaber vi. Derfor har vi, blandt andet, også skiftet navn fra Energi Horsens til Insero Horsens. For Insero betyder at så, at pode og det er netop, hvad vi vil: vi vil så nogle frø, der vokser sig til gode ideer og i sidste ende skaber vækst i lokalområdet. siger Karsten Lumbye Jensen.

 


For at deltage i konkurrencen om den bedste idé og 10.000 kr., skal man gå ind på www.idedysten.dk og tilmelde sin idé inden d. 22. november kl. 10. Her kan man også stemme på den idé, man syntes, der er bedst inden for hver kategori. De tre bedste inden for hver kategori vil derefter dyste i finalen d. 22. november i Vitus Bering Innovation Park.
Det eneste krav for at deltage i konkurrencen er, at man har tilknytning til området omkring Horsens, Vejle, Hedensted og Juelsminde i form af bolig, arbejde, skole eller forening.