Insero køber de resterende aktier i Insero Software A/S

Insero køber de resterende aktier
i Insero Software A/S

Fonden Insero Horsens har netop købt den sidste del af Insero Software af grundlægger Anders Midtgaard. Det betyder at Insero Horsens nu ejer 100 % af selskabet, på lige fod med de øvrige Insero selskaber.

Da Insero Horsens i sin tid i 2011 investerede i Insero Software (daværende DSE Airport Solutions), blev der lavet en aftale med ejer og direktør Anders Midtgaard om at Insero Horsens kunne købe hans resterende 49 % af aktierne. Den aftale har begge parter nu ønsket at benytte, helt efter planen.

undefined

 

Ændringen i ejerkredsen vil ikke få nogen betydning for den daglige drift af Insero Software. Anders Midtgaard fortsætter som direktør, og Insero Horsens fortsætter med at udvikle selskabet i henhold til den vækststrategi der er lagt i fællesskab.

Insero Software leverer intelligent software til lufthavns og energibranchen, og har både danske og internationale kunder.

”Jeg er meget stolt over at kunne overdrage ejerskabet af mit selskab helt til Insero Horsens. Efter mere end 30 år er Insero Software i dag en rigtig sund forretning med dygtige og engagerede medarbejdere. Selskabet har en lovende fremtid – både inden for lufthavnsbranchen og inden for energi. Den vil vi fortsat forfølge, nu blot med en ændret ejerkreds. Det ser jeg frem til,”  forklarer Anders Midtgaard. Anders Midtgaard fortsætter som direktør i selskabet.

Adm. direktør i Insero Horsens, Mogens Vig Pedersen ser også et stort potentiale i investeringen, som er af vigtig strategisk betydning for Insero koncernen.

”Insero Software spiller en vigtig rolle i Inseros mål om at udvikle koncernen betragteligt over de næste år, og vi forventer at investere i selskabets vækstpotentiale. Selskabet har leveret flotte resultater og vi er glade for at få denne mulighed.”