Invitation til Grand Opening af Insero Live Lab

Invitation til Grand Opening af Insero Live Lab

Den 25. januar 2014 kl. 12.00 inviterer Insero til åbningsfest af Insero Live Lab i Stenderup. Her markerer vi projektets officielle start. Borgmester i Hedensted Kommune, Kirsten Terkilsen og adm. direktør i Insero, Mogens Vig Pedersen indvier, sammen med de 20 familier, projektet og klipper den grønne snor. 


Forud for indvielsen har familierne fået installeret varmepumpe, solvarmeanlæg, solceller, ladeboks og et komplet "Home Automation" system. Til åbningen vil de deltagende familiers 20 elbiler køre ind gennem byen og familierne vil få udleveret nøglerne til deres nye bil. Ved åbningsfesten vil der være rig mulighed for at høre mere om projektet og teknologierne samt at besøge nogle af de deltagende familier og se deres installationer på tæt hold.  


Dagens program
12.00 Familiernes 20 elbiler ankommer til byen
12.10 Adm. direktør i Insero, Mogens Vig Pedersen byder velkommen 
12.20 Hedensteds borgmester, Kirsten Terkilsen klipper den grønne snor
12.30 Familierne får udleveret bilerne. Der serveres champagne og kransekage 
13.00 Interesserede har mulighed for at komme rundt til familiernes huse for at se installationerne på tæt hold 


Alle med interesse for elbiler har også mulighed for at få en prøvetur. I forbindelse med åbningsfesten, står Insero og Nissan klar så alle kan prøve en elbil. Det vil være muligt at testkøre elbilerne mellem kl. 13.00 og 14.00. 


Fakta om arrangementet
Tid: 12:00-14:00
Sted: SFO Filuren, Hedenstedvej 38, 8781 Stenderup  

Tilmelding: Ane Søby Eskildsen på ase@insero.dk 

 

Om Insero Live Lab
Insero lancerede i sommeren 2013 udviklingsprojektet Insero Live Lab. Her får 25 familier deres nuværende boliger udstyret med det nyeste udstyr inden for energi- og informationsteknologi, og ved hjælp af et Smart Grid kommer familierne til både at afprøve teknologiernes indbyrdes samspil som deres sammenhæng med hele energisystemet. 

Insero Live Lab er del af FINESCE, et større europæisk projekt, der udover testcenteret i Stenderup også har testcentre i 8 andre europæiske byer blandt andet Madrid, Dublin og Malmø. Projektet har et samlet budget på 143 mio. kr.