invitation til lærerne - kom ud af boksen

Lærerkonferencen "Ud af Boksen" finder sted den 1. og 2. september 2015 - denne gang på Learnmark Horsens, Stadionsvej 2, 8700 Horsens - ses vi?

INVITATION TIL LÆRERNE - KOM UD AF BOKSEN

For syvende år i træk inviterer Insero alle lærere inden for naturvidenskab til konferencen Ud Af Boksen. Det bliver en inspirationsindsprøjtning og en mulighed for lærerene til at få ny viden, udveksle erfaringer og styrke deres netværk. Program og tilmelding er netop frigivet.

 

De sidste syv år har Insero forkælet områdets lærere med en lærerkonference. Den er designet til at give lærerne ny inspiration til deres undervisning samt mulighed for at dele og høre andres erfaringer og udfordringer med kolleger fra andre skoler og uddannelsestrin.

 

På de mange spændende workshops, bliver der blandt andet mulighed for at se hvordan en flysimulator virker, lave forsøg med energi, blive klogere på den nye naturfagsprøve og meget andet.

 

Gennem en række oplæg fra forskere og eksperter vil lærerne også komme på en mental flyvetur, ved at blive præsenteret for nye forskningsresultater og innovative tilgange til naturfagsundervisningen.

 

Program offentliggjort og tilmelding åbnet

I år afholdes konferencen d. 1.-2. september på Learnmark Horsens og tilmeldingen er netop åbnet. Læs mere om de enkelte oplæg og workshops i programmet og tilmeld dig på www.insero.com/udafboksen.

 

Sidste år deltog over 100 lærere på konferencen, og forventningen er at endnu flere vil melde sig til i år.