Iværksættere bryder fængselsmuren

Iværksættere bryder fængselsmuren

I samarbejde med Vitus Bering Innovation Park og Business Horsens støtter Insero op om iværksætteri, når Iværk&Vækst - Danmarks største inspirationsforum for iværksættere - rykker direkte i FÆNGSLET i Horsens d. 16. april 2015. Insero er i år hovedpartner for eventet.

 

På Iværk&Vækst messen i Horsens inviterer Insero, Business Horsens og Vitus Bering Innovation Park inden for i et mobilt laboratorium til kreativ tænkning og innovation.

 

  • Kl. 08.30-10.00 - "Tre ryk frem" - 1,5 times rullende innovationsworkshop med Insero
    Fire virksomheder får ny inspiration til deres forretningsudvikling gennem et intenst innovationsforløb i det mobile laboratorim med udvalgte eksperter.
  • Kl. 11.30-12.00 - De rette rammer skaber vækst - indlæg og møde med førende aktører
    Hør, hvordan du kan få adgang til Jyllands mest innovative faciliteter og derigennem accelerere din forretning.
  • Kl. 14.00-14.30 - Tre iværksættere taler ud - inspiration i øjenhøjde
    Tre iværksættere fortæller om deres vej til vækst - og hvordan de kom igennem bumpene undervejs.

“Med vores partnerskab i Iværk&Vækst ønsker vi at understøtte og udbrede iværksætteri i området omkring Insero og skabe vækst og udvikling i regionen”, siger Karsten Lumbye Jensen, innovationschef i Insero.

 

Læs mere om de forskellige aktiviteter og workshops til Iværk&Vækst. 

Skæve og nye rammer fremmer innovationen og inviterer til at vende tingene på hovedet. I Fængselskirken bydes der på iværksætterprædikener, Arresten lægger hus til Business Dating via celledeling og både det internationale, kreative og teknologiske iværksættermiljø bringes i spil på fængselsgangene. Ambitionsbarren er hævet på både egne og iværksætternes vegne

forklarer Eva Vedel, arrangør af Iværk&Vækst.

Regionens iværksættere styrkes

Horsens Kommune er glade for at arrangementet i år har fundet vej til Horsens, da det kan styrke regionens iværksættere.

 

“Iværk&Vækst er et spændende mødested og inspirationsforum for iværksættere. Jeg er derfor glad for, at messen kommer til FÆNGSLET i Horsens i 2015. Vi skal som kommune og region hele tiden arbejde for at skabe gode rammer for folk, der har modet og viljen til at starte deres egen virksomhed. Det er forudsætningen for fortsat vækst og beskæftigelse, og jeg ser frem til at deltage i Iværk&Vækst for at møde nye, spændende virksomheder og til uddelingen af Business Region Aarhus Iværksætterprisen i de spændende rammer i FÆNGSLET”, siger borgmester i Horsens, Peter Sørensen.

 

Årets mest fængslende iværksætterevent finder sted d. 16. april 2015 i FÆNGSLET, Horsens - tilmeld dig her.