Nordisk samarbejde på sikring og genfinding af værdigenstande

Nordisk samarbejde på sikring og genfinding af værdigenstande

Den store norske aktør indenfor flådestyring og tyverisikring Guard Systems og det Horsensbaserede højteknologiske konceptudviklingsselskab indenfor sikring og genfinding af værdigenstande, Munin Spot Technology ApS, indgår strategisk salgs- og udviklings samarbejde.

 

Guard Systems har været aktiv på markedet inden for Tyverisikring siden 1992 og har oparbejdet en betydelig kundekreds og salgskompetence i Nord Europa. Selskabet har netop underskrevet en aftale med Hosens-baserede Munin Spot Technology som koncept- og udviklingspartner. Munin Spot Technology skal med deres unikke teknologi sikre, at Guard Systems styrker forretningen inden for deres marked i de nordiske lande, i Polen, Baltikum, Tyskland og Bennelux.
Munin Spot Technology ApS blev stiftet i samarbejde med investeringsfonden Insero i Horsens i januar 2011 på basis af flere års udviklingsarbejde.

 

Vores sporingsteknologi er baseret på mobilnettet og kan med stor præcision spore forsvundne genstande. Dermed er det et attraktivt alternativ til GPS-baserede løsninger, der i mange situationer har vist sig at svigte i kritiske genfindingssituationer, forklarer administrerende direktør i Munin Spot Technology, Orla Møller Petersen.

 

Munin Spot Technology har i Danmark opbygget en landsdækkende net af kompetente salgspartnere og har indgået flere partnerskaber med store virksomheder som Fritz Hansen og G4S. Den nye aftale med norske Guard Systems er første skridt i en strategi om at komme ud over landegrænsen.
Bestyrelsesformand i Munin Spot Technology ApS, professor Anders Drejer, betegner det nye samarbejde med Guard Systems som et perfekt match:

 

Nordmændene har den økonomiske og organisatoriske styrke til en hurtig udrulning i Europa og Munin Spot Technology råder over et højteknologisk koncept. Med den nye aftale er vores forventninger til Munin Spot Technology meget høje.

 

Administrerende direktør i Guard Systems, Tore Paulsen ser desuden store muligheder i samarbejdet:

 

Det nye partnerskab er et vigtig strategisk skridt for vores selskab. Med denne aftale sikrer vi os øjeblikkelig adgang til et højteknologisk koncept, der vil styrke Guard Systems muligheder for salg i kerneområderne. Derudover ser vi i den nye teknologi gode muligheder i at udvikle nye koncepter for forretningen.

 

Guard Systems ambitioner er at blive en global spiller på det hastigt voksende marked for sikring og genfinding af værdigenstande.