Ny bestyrelsesformand for ECOmove

Ny bestyrelsesformand for ECOmove

Jens Moberg er udnævnt til ny bestyrelsesformand for ECOmove ApS, som Energi Horsens Fonden har investeret i.

 

Den 48-årige Jens Moberg har mere end 20 års erfaring fra lederstillinger i højteknologiske virksomheder såsom Microsoft, IBM og Better Place Danmark - i sidstnævnte også som en del af den globale ledelse.

Som Corporate Vice President hos Microsoft var Jens Moberg en del af den absolutte topledelse. I årene 2008 og 2009, dvs. umiddelbart før tiltrædelsen hos Better Place, var Jens Moberg ansvarlig for udvikling og vækst i Microsofts Enterprise forretning i Rusland, Indien og Kina.

 

Det blev til i alt 14 år hos Microsoft, hvor virksomheden - under blandt andre Jens Mobergs ledelse - oplevede betydelig vækst i både omsætninger, overskud og kundetilfredshed. Jens Moberg blev den højst placerede dansker i Microsoft.

I dag har Jens Moberg kurs mod jobbet som administrerende direktør for rådgivningsvirksomheder Alectia - et af Danmarks største rådgivningshuse. Jens Moberg sætter sig i chefstolen pr. 5. april.

En del af udviklingsplanen
Hos ECOmove Aps overtager Jens Moberg posten som bestyrelsesformand efter økonomichef Mikael Boye Enig fra Energi Horsens Fonden. Mikael Boye Enig fortsætter som medlem af betyrelsen.

Formandsskiftet er et led i den oprindelige udviklingsplan, der blev lagt for ECOmove ApS, og som skal føre virksomheden succesfuldt frem mod lanceringen af virksomhedens innovative elbil Q-BEAK i foråret 2012. I den forbindelse forventer virksomheden at kunne drage stor nytte af Mobergs internationale erfaring.

"Jens Moberg har kompetencerne og den erfaring, som vi har brug for at kunne trække på i og med, at vi også satser på de internationale markeder. Vi er sikre på, at Jens Moberg kan være med til at udvikle vores virksomhed og produkt, og derfor glæder vi os meget over at kunne byde ham velkommen i formandsstolen", siger Mogens Løkke, direktør for ECOmove ApS.

 

Om ECOmove
ECOmove ApS udvikler den innovative elbil Q-BEAK, som udmærker sig ved at være bæredygtig og fleksibel i forhold til indretning og kunde-ønsker. Bilen sætter samtidig nye standarder for, hvor langt en elbil kan køre pr. ladning, og hvor energieffektiv en elbil kan blive. Det er allerede nu muligt at blive skrevet op til et eksemplar af Q-BEAK.