Optimistjolle fra VM til Horsens Sejlklub

Optimistjolle fra VM til Horsens Sejlklub

 

Foreningen Energi Horsens sponserer en ny optimistjolle til Ungdomsafdelingen i Horsens Sejlklub. Jollen har deltaget i VM i Portugal tidligere på året, men vil nu stå til rådighed for børn, der gerne vil lære at sejle på fjorden.

 

Horsens Sejlklub søgte selv Foreningen Energi Horsens om sponsorstøtte til købet, og direktør Mogens Vig Pedersen er glad for at kunne hjælpe.

 

"Foreningen Energi Horsens ønsker både at støtte bredden og eliten i det lokale sportsliv. I Horsens Sejlklub kan vi begge dele. Horsens Sejlklub er en af landets bedste og har også opnået topplaceringer i internationale kapsejladser. Samtidig er det en meget velfungerende klub med et godt samarbejde mellem børn, unge og voksne og mellem amatører og elitesejlere", siger Mogens Vig Pedersen.

 

Der er omkring 850 medlemmer i Horsens Sejlklub, som trækker medlemmer helt fra Varde. I Ungdomsafdelingen er tilmeldt ca. 100 børn og unge. Nogle af de unge har deres egne joller, men en stor gruppe er afhængig af at kunne låne en jolle af sejlklubben.

 

"Det glæder os at være med til at give flere børn adgang til en sportsgren som naturen har givet vores egn optimale forhold til at dyrke. Og så er det selvfølgelig opså positivt at børnene lærer vinden at kende som en stærk energikilde. Vi ønsker sejlklubben tillykke med den nye jolle", siger Mogens Vig Pedersen.

 

Den nyindkøbte optimistjolle har fået Foreningen Energi Horsens´logo på siden, og ligger allerede klar i lystbådehavnen i Horsens.

 

For yderligere oplysninger kontakt

 

Foreningen Energi Horsens
Adm. direktør, Mogens Vig Pedersen,
tlf. 7026 3748, mobil 4132 9838