Prøv en elbil i Vejle den 27. marts

Prøv en elbil i Vejle den 27. marts

Så er turen kommet til, at vejlenserne kan prøve en elbil ved en grøn event og opleve den nye bæredygtige teknologi den 27. marts ved Idémøbler i Vejle.

 

Alle har mulighed for at komme forbi og prøve en helt lydløs elbil. Energi Horsens og Prøv1elbil-projektet stiller op med fire elbiler, som kan prøves på en fastlagt elbilrute. Udover elbilen vil der være mulighed for at prøve el-scootere og el-cykler fra FantomBike.

 

Hjalte Tin og Nina Rasmussen kommer mellem kl. 11.00 og 13.00 og fortæller om deres projekt med at køre "Jorden rundt i elbil". Da elbileventet er en del af et større arrangement med fokus på grøn teknologi, kan du også blive inspireret på andre områder. Save Power kommer og viser nogle af deres grønne hverdagsprodukter frem, som kan spare dig for strøm i det daglige.

 

Derudover vil der være demonstrationer af minivindmøller, solceller og jordvarme. TRE-FOR kommer forbi og giver rådgivning inden for blandt andet bolig og erhverv, og har samtidig konkurrencer og gaver til børnene.

 

Alle er velkomne og det er gratis at prøve en elbil. Eventen finder sted på Løversysselvej 18 i Vejle fra kl. 10.00 til 15.00 og arrangeres i samarbejde med be green. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Energi Horsens på 7026 3748 eller kontakt@energihorsens.dk