Så er ansøgningsfristen overskredet 165 tilmeldte sig

Så er ansøgningsfristen overskredet 165 tilmeldte sig

Mandag d. 14. september var sidste frist for tilmelding til første runde i Prøv1elbil-projektet. Og der er rift om pladserne, for 165 familier har meldt sig til.

 

Inden for den næste måned vil alle ansøgere få svar på deres ansøgning. Og 8 familier fra Juelsminde får i den første runde muligheden for at køre rundt i en elbil.

 

"Vi havde slet ikke turde håbe på, at så mange ville være med i projektet. Det er vi meget glade for - og det viser at vi ikke er alene om interessen for elbiler, " fortæller innovationschef i Energi Horsens Karsten Lumbye Jensen.

 

Projektets parter: NRGi, Energi Horsens, Hedensted og Horsens kommuner og Teknologisk Institut vil nu sætte sig sammen og udpege de familier som får chancen for at skyde det fireårige projekt i gang, hvor over 100 familier i alt vil komme til at teste en elbil.

 

Næste runder offentliggøres snart
Første runde er i Juelsminde. Hvor projektet derefter kommer til at køre, bliver meldt ud i oktober. Hvis projektet fortsætter i Juelsminde, vil de mange ansøgere have mulighed for at søge igen.

 

"Vi kan allerede nu se, at vi har fået nogle rigtig gode ansøgere. Som til fulde lever op til kriterierne," fortæller Karsten Lumbye Jensen.

 

Følg med på www.elbilforum.dk