ScreenTicket er Årets Vækstbobler i Midtjylland

ScreenTicket er Årets Vækstbobler i Midtjylland

ScreenTicket, som Østjysk Innovation og Energi Horsens har investeret i, har netop vundet prisen som Årets Vækstbobler i det midtjyske.

 

"Som iværksætter har man brug for al den opmærksomhed, man kan få i forhold til at nå ud til nye kunder. Blandt andet derfor er vi rigtig glade for at blive tildelt en pris som denne".

 

Sådan siger Sead Bajrovic, som sammen med David Ventzel og Jathavan Shanmugam står bag iværksættervirksomheden ScreenTicket. Virksomheden udvikler teknologi til mobiltelefoner - en teknologi, som gør det muligt at modtage grafiske billetter og rabatkuponer via telefonen, og som spås et kæmpestort, globalt potentiale.

 

 

Til inspiration for andre iværksættere
"Prisen Årets Vækstbobler i Region Midt er både til glæde for os i ScreenTicket og for vores investorer, som har kunnet se potentialet i vores idé. Deres investeringer har givet os ro til at fokusere på salg og videreudvikling", siger Sead Bajrovic.

 

ScreenTicket blev stiftet i 2007, og i 2009 valgte Energi Horsens at investere i ildsjælene fra Århus. I dag har de kontor i både Århus og Horsens, og med prisen som Årets Vækstboblere håber frontløberne at være med til at inspirere andre iværksættere i regionen.

 

"Vi var bare studerende, da vi besluttede at gå sammen om at skabe en erhvervssucces. Idéen til vores produkt udsprang oprindelig af irritation over, at vi altid skulle stå i kø for at købe billetter til forskellige arrangementer. Det besluttede vi at finde en løsning på, som samtidig kunne blive starten på en god forretning", fortæller Sead Bajrovic.

 

 

Globalt potentiale
I dag består ScreenTicket af otte medarbejdere, og virksomheden er nu på vej ud over Danmarks grænser. Iværksætterne arbejder for eksempel på at etablere sig i USA via lokale samarbejdspartnere, og i Canada og Australien har ScreenTicket indgået en distributionsaftale med en partner.

Foruden prisen som Årets Vækstbobler er ScreenTicket også nomineret i to andre, store konkurrencer, nemlig Mobile Excellence Awards og EMMAs Effective Mobile Marketing Awards. Her har ScreenTicket mulighed for at vinde i kategorierne 'Best Mobile Campaign for Consumer Brand' og 'Most Effective Mobile Couponing or Barcode Campaign'.