Sidste frist for tilmelding til 3. runde i elbilprojektet

Sidste frist for tilmelding til 3. runde i elbilprojektet

Så er det sidste chance for at tilmelde sig 3. runde i det store elbilprojekt. I morgen torsdag den 15. april lukker Energi Horsens for tilmeldinger til sommerrunden fra juni til august.

 

Vi efterlyser igen otte familier fra Juelsminde.
De otte heldige familier skal hverdagsteste en elbil i tre måneder og fortælle om alt, hvad de oplever på både godt og ondt med elbilen på hjemmesiden www.elbilforum.dk.

 

Vi forventer at udvælge de otte familier inden for en måned.
Energi Horsens mål med projektet er at finde ud af, hvordan elbilen fungerer i en almindelig hverdag. Disse erfaringer skal give viden til erhvervslivet, som kan bruge den til at videreudvikle elbilen eller udvikle nye produkter og services forbundet med elbiler. Virksomheder kan med projektet også få mulighed for at prøve deres produkter af på elbilerne - en form for living lab.

 

Historier om oplevelser i elbilen
De tidligere og nuværende testkørere har skrevet om deres oplevelser med elbilen på hjemmesiden. Her har alle kunne følge med i vinterens kolde elbiler, og det har resulteret i, at elbilerne har fået nye varmesystemer. Det er derfor en væsentlig faktor i projektet at testkørerne blogger om deres oplevelser. Anden runde af testfamilier som kører netop nu er glade for deres elbiler og fortæller bl.a. lystigt om deres oplevelser med at køre, helt fra Århus til Juelsminde på én opladning, samt det fællesskab der opstår blandt elbilisterne, når de mødes på landevejen.
Læs hvad de tidligere og nuværende testkørere har skrevet om på www.elbilforum.dk