Testkør de nyeste elbiler til Juelsminde Run

Testkør de nyeste elbiler til Juelsminde Run

Alle med interesse for e-mobilitet har nu mulighed for at prøvekøre de nyeste elbiler. I forbindelse med Juelsminde Run lørdag d. 30. august, står Insero klar ved målområdet med elbiler, eltrikker og en konkurrence om at vinde en elbil i 14 dage. 

Lørdag d. 30. august finder Juelsminde Run sted. Insero er sponsor for løbet og fejrer det ved at tilbyde alle interesserede en prøvetur i to af de nyeste elbiler. Ifølge Andreas Sondrup fra Insero E-Mobility er det en oplevelse værd, da især de nye elbiler byder på en anderledes og interessant køreoplevelse.

 "Vi oplever ofte, at folk ændrer holdning til elbiler, efter de selv har prøvekørt en. De er en anderledes og lydløs køreoplevelse som skal prøves før det fuldt kan forstås", forklarer Andreas Sondrup som er konsulent ved Insero E-Mobility.

Det vil være muligt at afprøve flere forskellige varianter, heriblandt en Volkswagen e-up! og en Renault ZOE. Derudover står eksperter fra Insero E-Mobility klar til at få en snak om elbiler og til at tilbyde råd og vejledning. Insero deler desuden papvifter ud i løbsområdet, med en konkurrence om at vinde elbilen Citroën C-Zero i 14 dage.

 Børn og barnlige sjæle kan også se frem til en prøvetur på en eltrikke en trehjulet elscooter på en aflukket bane.

 Med arrangementet vil Insero sætte fokus på fordelene ved at være elbilist, og samtidig tilbyde løbere og tilskuere en sjov og anderledes oplevelse. 

Fakta om arrangementet:


Tid: 12:00-16:00


Sted: Juelsminde Run ved målområdet


Tilmelding: Ikke nødvendigt