Topmøde i Horsens – 100 innovationsledere skal diskutere innovation

Topmøde i Horsens – 100 innovationsledere skal diskutere innovation

Tirsdag mødes 100 innovationsledere fra de største, kvikkeste, nyeste og fremmeste danske virksomheder og diskuterer innovation. Både hvad der er nyt på området, og hvordan hver enkelt kan blive bedre til at tænke nyt i virksomheden.

 

 Eksperter fra udlandet, danske foregangsmænd og interessante debattører sætter scenen for dagen, hvor innovation kommer i fokus i Horsens. Men udover indlæg vil konferencen i sin form være innovativ en slags eksperiment - og dermed vise vejen for, hvordan man tænker nyt.

 

Alle bidrager til innovation

Invitationsformen til konferencen har været nytænkende. I stedet for at alle har kunnet tilmelde sig, har arrangørerne valgt en lille skare ud. De har hvis de har tilmeldt sig efterfølgende fået mulighed for at invitere to, som så har kunnet invitere to og så videre. Med denne sneboldeeffekt blev konferencen og de 100 pladser udsolgt på ganske få uger.

 

"På den måde sikrer vi, at deltagerne bidrager til dagen for de er blevet anbefalet af en anden. Vi har oplevet en enorm interesse for at kunne invitere," fortæller Thorsten Høegsberg Petersen fra Kultuhverv, som er medarrangør og hovedsponsor. Den anden hovedsponsor er Energi Horsens Fonden.

 

Et eksperiment - Ny teknologi på dagen

Dagen bliver et overflødighedshorn af oplevelser, farver og nytænkning.

 

"Deltagerne skal arbejde med, hvordan ny teknologi kan hjælpe dem, når de skal tænke nyt. De vil blive mødt med en innovativ stemning, så de bliver frigjort fra deres normale tankemønstre og vaner," fortæller innovationschef i Energi Horsens Fonden, Karsten Lumbye Jensen.

 

Deltagerne kommer fra store virksomheder som Velux, Siemens, Grundfos, Nykredit, DONG, og fra mindre, men trendsættende kreative virksomheder som Made By Makers, 727, JA Film og mange flere.

 

Se deltagerlisten og hvem der har inviteret hvem her: http://creativeedge.dk/tilmeldingventeliste

 

Konferencen finder sted på Horsens Ny Teater d. 29.november kl. 9-19.

 

Om Creative Edge

Creative Edge er gennemført af Insero Business Services. Konferencen er sponsoreret af Energi Horsens Fonden og Kultuhverv, og arrangeret i samarbejde med Horsens Erhvervsråd. Arrangørerne har valgt Sputnik5 til at facilitere konferencen.