Trusted A/S i markant vækst efter investering fra Insero Horsens

Trusted A/S i markant vækst efter investering fra Insero Horsens

I 2011 investerede Insero Horsens i softwarevirksomheden Munin Spot Technology. Kort tid efter foretog man en række forandringer inklusiv en fusion og et efterfølgende navneskift til Trusted A/S. Det har ført til en stigning i omsætningen på 35% og et overskud på 607.000 i 2016.

 

Da virksomheden blev grundlagt i 1999, var det oprindelig fokus fremstilling af adgangskontrol-systemer til bygninger. I dag hjælper Trusted virksomheder verden over med at optimere deres værdikæder samt at holde styr på deres værdigenstande. Fra tidligere udelukkende at være et produkt til tyverisikring er Trusteds tracker nu et produkt, man bruger til at optimere supply chain - især i vindmølle- og konstruktionsbranchen samt optimering af udnyttelsesgraden af dyre maskiner. Omsætningen er vokset cirka 35 procent siden 2014, i 2016 opnåede Trusted et overskud på 607.000 kroner før skat og i 2017 er firmaet nu vokset fra fem til ni ansatte. 

Med Insero Horsens har Trusted fået en professionel bestyrelse og nogle gode coaches, som giver støtte og værdifuld sparring. Døren er altid åben, hvilket betyder, at jeg løbende har nogle at drøfte mine udfordringer med.

Niels Henrik Olesen, administrerende direktør samt medindehaver i Trusted A/S

Hold styr på sagerne i hele verden

 

Trusted hjælper virksomheder verden over med at holde styr på deres værdigenstande ved hjælp af en tracker med indbygget gps-sender. Gps'en sørger for, at virksomheden kan indhente oplysninger om, hvor på kloden en bestemt vindmølle-vinge eller hvilken som helst anden genstand befinder sig. Det medvirker til at skabe overblik i logistikafdelingerne hos kunderne. Derudover har den batteridrevne tracker indbygget avanceret teknologi, som gør det muligt at registrere oplysninger om alt lige fra temperatur og rystelser til luftfugtighed og acceleration.

 

Læs artiklen Hold styr på sagerne verden over med avanceret Silkeborg teknologi

 

Væksteventyret fortsætter

 

Forudsætningerne for yderligere vækst er til stede og det er en klar del af strategien for Trusted at satse internationalt. Trackeren virker i hele verden, hvilket betyder, at den har et kæmpe potentiale. På nuværende tidspunkt viser registreringer at produktet er monteret i genstande i blandt andet Tchad i Centralafrika og på nogle små indonesiske øer -samt derudover lande som Storbritannien, Holland, Tyskland, Island, Frankrig, Spanien, Italien, USA, New Zealand, Kina og Sydafrika. Produktet benyttes blandt andet af en række landes forsvar, samt ngo-organisationer, som ligeledes har taget det til sig.

 

Læs artiklen Ambitiøs teknologi-udvikler i nye rammer på Glarmestervej