Trusted på sporet af vækst

TRUSTED - på sporet af vækst

Hvordan er det at have en aktiv investor i virksomheden, og hvilke muligheder giver det i hverdagen? Direktøren i Trusted A/S, Niels Henrik Olesen, fortæller her om den værdi, samarbejdet med Insero Horsens giver ham.

 

Trusted tilbyder tracking løsninger, der hjælper virksomheder verden over med logistikoptimering samt lokalisering og sporing af alt lige fra containere til truede dyrearter.

 

Jagten på fokus

Da Niels Henrik Olesen tiltrådte som direktør for Trusted i 2016, var de primære udfordringer at finde fokus og stabilisere forretningen. Det betød, at der skulle styr på produktion og økonomi. I den forbindelse hjalp Insero Horsens med at introducere ham til virksomheden og dens historie, og han fremhæver den sparring, han siden har fået fra bestyrelsesmedlemmerne:

 

- Med Insero Horsens har Trusted fået en professionel bestyrelse og gode coaches, som giver støtte og værdifuld sparring. De øser af deres erfaring, og så har de is i maven og hovedet oven vande, når der skal træffes vigtige strategiske beslutninger - og døren er altid åben, så jeg løbende har nogle at drøfte mine udfordringer med, fortæller Niels Henrik Olesen.

 

I det hele taget ser han Insero Horsens som en vigtig stifinderfunktion, han altid kan spørge til råds. Han trækker desuden ofte på forretningsforståelsen og et stort internationalt netværk.

 

Storebror giver ro i maven

For Niels Henrik Olesen giver det ro i maven at have en ’storebror’ med på rejsen, og når han er i dialog med store kunder, nævner han altid Insero Horsens. Det giver tryghed for kunden og samtidig en øget respekt, når de hører, at Trusted er en del af en større organisation, fortæller han.

 

Gennem de seneste år har Trusted fået en stabil ordretilgang, hvor salget gradvist øges, og Niels Henrik Olesen er optimistisk omkring det videre samarbejde med Insero Horsens.

 

Siden Insero Horsens blev en del af Trusted i 2014, er der foretaget to yderligere investeringer i virksomheden - den seneste i 2017 for at skabe øget vækst - og Trusted A/S er i dag vokset til 10 medarbejdere, hvilket er en fordobling i forhold til for to år siden.

Insero Horsens har været på rette sted til rette tid med de rette kompetencer. Jeg fornemmer helt klart, at de interesserer sig for virksomheden og vil os det bedste, og det giver en tro på, at det hele nok skal lykkes.

Niels Henrik Olesen, CEO i Trusted