Valg til repræsentantskabet i Energi Horsens

Valg til repræsentantskabet i Energi Horsens

Fristen for at indstille kandidater til repræsentantskabsvalget er overskredet, og vi kan for første gang i Energi Horsens nyere historie fortælle, at interessen for vores virke har været så stor, at der bliver kampvalg til repræsentantskabet.

 

Som Energi Horsens vedtægter foreskriver, opstillede bestyrelsen en kandidatliste til Energi Horsens Repræsentantskabsvalg 2012 i Kreds A samt til suppleringsvalg. Frem til den 28. februar 2012 havde medlemmer i valgdistrikterne mulighed for at opstille yderligere kandidater. I de valgdistrikter, der er opstillet flere kandidater afholdes der valg.

 

Vi kan nu meddele, at der afholdes valg i følgende valgdistrikter: Valgdistrikt 1    Dagnæs-Tyrsted Valgdistrikt 2    Torsted-Thorsvang Valgdistrikt 25  Horsens Nord Øst-Endelave Valgdistrikt 27  Horsens City Valget afholdes den 29. marts kl. 17.30-19.30 i hvert af de fire valgdistrikter: Dagnæs-Tyrsted: Tyrsted Kirke, Sognehuset, Kirkevej 20, 8700 Horsens Torsted-Thorsvang: Torstedhallen, Cafeteriet, Søndergaardsallé 24, 8700 Horsens Horsens Nord Øst-Endelave Vitus Bering Innovation Park, Atrium, Chr. M. Østergaards Vej 4a, 8700 Horsens Horsens City Restaurant Horsens Sejlklub, Langelinie 24, 8700 Horsens

 

Forud for selve valghandlingen den 29. marts inviterer Energi Horsens alle interesserede til en præsentation af fondens aktiviteter. Det sker på alle fire valgsteder fra kl. 16.30-17.30. Her byder vi på en sandwich og giver interesserede mulighed for at møde de opstillede kandidater. Kandidaterne offentliggøres onsdag d. 7. marts både på hjemmesiden og gennem annoncering.