VIA og Energi Horsens Fonden værter for stor prisuddeling

VIA og Energi Horsens Fonden værter for stor prisuddeling

 

 Energi Horsens Fonden og VIA University College lægger hus til nonprofit-organisationen CONNECT Denmarks prisuddeling, der hylder landets stærkeste vækstvirksomheder og de mest innovative mennesker. Prisuddelingen finder sted 19. april fra klokken 14. Uddelingen foregår i Vitus Bering Innovation Park.

 

Horsens: Landers stærkeste vækstvirksomheder og nogle af de mest innovative mennesker er samlet, når Energi Horsens Fonden og VIA University College er værter for nonprofit-organisationen CONNECT Denmarks årlige generalforsamling og prisuddeling 19. april. Uddelingen finder sted i Vitus Bering Innovation Park og hylder en række virksomheder og personer, som har gjort en særlig indsats for vækst og innovation i Danmark.

 

Det er første gang CONNECT Denmark holder sin generalforsamling og prisuddeling vest for Storebælt. På en måde fejrer vi, at et voksende antal virksomheder her vil være med til at skabe vækst og stille deres erfaringer til rådighed for hinanden og for vækstlaget. Med Energi Horsens Fonden og VIA University College som værter kan vi forhåbentligt inspirere endnu flere virksomheder til en aktiv indsats for væksten i Danmark, siger Henrik Brorsen, direktør i CONNECT Denmark.

 

Værterne glæder sig til at lægge hus til prisuddelingen og generalforsamlingen.

 

Vi investerer i bæredygtig vækst og udvikling i vores lokalområde og ved at arrangementet holdes her, får vi sat fokus på alle de muligheder området tilbyder. Vi glæder os til at byde vækstvirksomhederne velkommen, siger Mogens Vig Pedersen, administrerende direktør i Energi Horsens Fonden.

 

Prisuddelingen og generalforsamling finder sted torsdag den 19. april fra kl. 14.00 og foregår i Vitus Bering Innovation Park, Chr. M. Østergaards Vej 4A, 8700 Horsens. Pressen er velkommen.