Det investerer vi i

Vi investerer i at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde - dyk ned i vores fokusområder herunder

Vi tror på, at en samlet indsats styrker området mest. Derfor investerer vi både i at udvikle det lokale erhvervsliv, innovationsevne og vidensniveau og samtidig også i at løfte områdets tilbud inden for uddannelse, sport og kultur.  Vores investeringer skaber dynamik i erhvervslivet og bidrager til at skabe nye arbejdspladser, teknologier og tilbud. 

 

Insero Horsens skal være en evergreen, som også i fremtiden gør en mærkbar forskel. Derfor står vi bag Insero Gruppen, som består af en række selskaber, hvor missionen er at skabe bæredygtig og lønsom vækst - så vi også i fremtiden kan gøre en forskel for det område, som vi er en del af.

 

Gå på opdagelse i vores fokusområder herunder, og se hvordan du søger om midler.

undefined

 

ET ATTRAKTIVT LOKALOMRÅDE


Et attraktivt lokalområde tiltrækker talenter til et voksende erhvervsliv. Vi er stolte af vores rødder, og værner derfor om at gøre vores lokalområde attraktivt at bo og leve i. Derfor investerer vi i at styrke lokalområdet gennem stærke og interessante sport- og kulturaktiviteter.

 

Vi investerer i både små og store sport- og kulturprojekter, som er med til at gøre området attraktivt.

undefined

 

STÆRKE NATURFAGLIGHEDER

 

Viden, praktiske kompetencer og handlekraft er det, der driver hjulene i vores samfund. For at sikre, at vi i fremtiden har de naturvidenskabelige og tekniske kompetencer, der skal til, prioriterer vi at sætte naturvidenskab, engineering, teknologi og entreprenørskab på dagsordenen i uddannelsesverden.

 

Har du en ide til et uddannelsesprojekt som kan styrke de naturvidenskabelige fag? Så kan vi hjælpe dig.

undefined

 

NY VIDEN OG FORSKNING

 

Vores indsats inden for forskning og udvikling handler om, at styrke kompetencer og opbygge ny viden inden for energi og kommunikationsteknologi, så vi kan udvikle de løsninger, som vi skal leve af og med i fremtiden.

 

Søger du kapital til et forsknings- eller udviklingsprojekt? Vi investerer i projekter som kan opbygge ny viden inden for energi og IT.

undefined

 

STYRKE LOKALE VIRKSOMHEDER

 

Vi investerer i små og mellemstore virksomheder, som har et vækstpotentiale. Vores geografiske fokus er i Horsens, Hedensted og Vejle Kommune, hvor vi hører til. 

 

Læs om vores kriterier for sammensætning af en diversificeret portefølje samt hvordan vi bidrager som engageret, aktiv og langsigtet investor.