Om os

Find ud af mere om os. Enten ved at kigge her på vores website - eller ved at tage fat i os

Insero Horsens er en forening, som vil skabe bæredygtig vækst og udvikling inden for energi og IT i vores lokalområde, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

 

Vi tror på, at en samlet indsats styrker området mest. Derfor investerer vi både i at udvikle det lokale erhvervsliv, innovationsevne og vidensniveau og samtidig også i at løfte områdets tilbud inden for uddannelse, sport og kultur. Vores investeringer skaber dynamik i erhvervslivet og bidrager til at skabe nye arbejdspladser, teknologier og tilbud. 

 

Insero Horsens skal være en evergreen, som også i fremtiden gør en mærkbar forskel. Derfor står foreningen Insero Horsens bag Insero Gruppen, som består af en række selskaber, hvor missionen er at skabe bæredygtig og lønsom vækst. Alle investeringer i selskaber har et langsigtet perspektiv med det overordnede formål at skabe et positivt afkast, så vi fortsat kan gøre en forskel for det område, som vi er en del af.

 

Vores vision

Lige siden 2008 har vores vision været:

 

- Insero Horsens vil gennem partnerskaber og forretningsmæssige investeringer i oplevelser, uddannelse, forskning, innovative iværksættere og virksomheder skabe Danmarks stærkeste tekniske kompetencecenter inden for kommunikation, energi og teknikken hertil.

Vores lokalområde

Vi er forankret i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Alle vores investeringer kommer området til gavn gennem ny viden, nye arbejdspladser, styrkelse af uddannelsesaktiviteter og investeringer i det lokale sports- og kulturliv. Vi tror på, at en samlet indsats udvikler området bedst.