Medlemsskab

Bliv medlem af Insero Horsens og få adgang til spændende nyt om projekter og aktiviteter i dit lokalområde.

Bliv medlem af Insero Horsens

Som medlem af Insero Horsens kommer du tættere på nogle af de initiativer, som gør vores lokalområde attraktivt at bo i - initiativer, som styrker sports- og kulturaktiviteter, og som gør undervisningen mere inspirerende for de unge.

 

Hvert år investerer vi nemlig i en lang række projekter og aktiviteter inden for vores lokalområde, som er Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om - fordi sammen gør vi en forskel.

 

Det kan du glæde dig til:

  • Deltag i nogle af Inseros Horsens egne aktiviteter med rabat eller early-bird tilmelding
  • Få rabat på udvalgte kultur og sportsbegivenheder fra dit lokalområde
  • Deltag i konkurrencer hvor du kan vinde adgang til spændende oplevelser

Bliv medlem og gør din stemme gældende

Alle med bopæl, sommerhus eller virksomhed (CVR-nummer) i lokalområdet kan blive medlem af Insero Horsens, og det er helt gratis. Når der er valg til repræsentantskabet i dit område, kan du deltage og gøre din stemme gældende. Derudover får du som medlem adgang til interessante historier om vores projekter og aktiviteter, som skaber vækst og udvikling i dit lokalområde.

 

Sådan gør du

For at blive medlem af Insero Horsens, skal du blot udfylde indmeldelsesformularen via linket herunder. Inden for 3-4 uger vil du modtage en bekræftelse på dit medlemskab.

 

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Kan jeg blive medlem?

For at blive medlem af Insero Horsens skal du have bopæl eller sommerhus i vores lokalområde mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Det koster ikke noget at være medlem og du kan til enhver tid skriftligt melde dig ud igen.

Du kan også blive medlem af Insero Horsens, hvis du repræsenterer en virksomhed eller organisation (CVR-nummer). Du skal blot udfylde indmeldelsesformularen og sende den til medlem@inserohorsens.dk.

Geografisk valgdistrikt

Når du er medlem af Insero Horsens, tilhører du automatisk en af foreningens 27 geografiske valgdistrikter. Det er din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører, og hvor du er valgbar og har møde- og stemmeret. Se på kortet, hvilket distrikt du tilhører.

Hvert fjerde år er der valg til repræsentantskabet i dit geografiske valgdistrikt. Valget er din mulighed for at gøre din stemme gældende og tage del i Insero Horsens foreningsdemokrati. Læs mere om valg i Insero Horsens.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til tilmeldingsproceduren? Send en mail til medlem@inserohorsens.dk, ring på 70263748 eller benyt kontaktformularen herunder.