Valg

Insero Horsens er organiseret som en forening. Den øverste myndighed er repræsentantskabet, der er valgt ind af medlemmerne i det geografiske område, som Insero Horsens dækker

Valg til repræsentantskabet

Der afholdes valg til repræsentantskabet i ét valgområde hvert år. Repræsentantskabs-medlemmer vælges for en fire årsperiode. I 2020 bliver der afholdt valg i valgområde D, som består af følgende distrikter.

  • 19: Bredballe – Bybæk – Hornstrup
  • 20: Bredal – Assendrup – Engum
  • 21: Kragelund – Øsnede – Båstrup – Sol
  • 22: Daugård
  • 23: Stouby – Belle – Hyrup – Hostrup
  • 24: Vrigsted - Hornum

Hvad skal der til for at stille op til repræsentantskabet?

For at stille op til repræsentantskabet skal du først og fremmest være medlem af Insero Horsens. Det koster ikke noget at blive medlem, men du skal have enten bopæl eller virksomhed (CVR-nummer i området). Dernæst skal tyve medlemmer af Insero Horsens fra dit valgdistrikt være stillere for dig. Dine stillere vil typisk være dit eget netværk, som melder sig ind i Insero Horsens, hvis ikke de allerede er medlem.

 

Du og dine stillere skal være indmeldt og samtidig tilhøre et af de valgdistrikter som er på valg. Du kan læse meget mere om, hvordan du stiller op til valget i valgregulativet. Her kan du også se de forskellige deadlines i forbindelse med opstilling.

 

Hvad vil det sige at være repræsentantskabsmedlem?

Repræsentantskabet spiller en vigtig rolle som øverste myndighed og ambassadører for Insero Horsens. De giver indspark til vigtige beslutninger og bidrager til at synliggøre Insero Horsens og vores aktiviteter i lokalområdet.

 

Repræsentantskabet godkender årsregnskabet og vælger bestyrelsen i Insero Horsens blandt medlemmerne af repræsentantskabet.

Hvor går grænsen for lokalområdet?

Vi er forankret i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde, som udgør det tidligere elselskab Energi Horsens’ forsyningsområde. Vores kapital stammer fra det tidligere elselskab Energi Horsens' sammenlægning med NRGI Aarhus. Energi Horsens havde en merværdi og repræsentantskabet i Energi Horsens besluttede derfor at placere merværdien i en forening til gavn og glæde for virksomheder, borgere og institutioner i det gamle forsyningsområde.

 

Med bopæl eller virksomhed (CVR-nummer) i lokalområdet tilhører du automatisk et af de i alt 27 valgdistrikter. Når du melder dig ind i Insero Horsens, er det din bopæl eller din virksomhedsadresse som afgør, hvilket distrikt du tilhører og dermed hvor du er valgbar.